Zondagsviering in de Sint Cathrien

11 januari 2024

Zondag 21 januari, 9.30 uur

Volgende week zondag is er voor het eerst weer een zondagsviering in de Sint Cathrien. Nu nog alleen op de 3e zondag van de maand. In de loop van de tijd willen we dit uitbouwen tot een wekelijkse zondagsviering. De eerste keer zal koor SOL de viering muzikaal ondersteunen. Pastoor Paul Janssen gaat voor.

Meedoen
We zoeken nog vrijwilligers die lector of misdienaar willen zijn. Koren kunnen zich ook aanmelden om een keer te komen zingen. En we vinden graag enkele mensen die het parkeren aan de Sint Jorisstraat kunnen begeleiden. Meld je aan bij het secretariaat.

Anna West
Voor de mensen uit West lossen we zo een belofte in om ook op zondag op niet al te verre afstand een viering in onze parochie te kunnen hebben.

Anna Hintham
In de Annakerk Hintham zal op de 3e zondag van de maand geen vieringen meer zijn. We verwijzen naar de viering in de Sint Cathrien.

Stadskerk
Het beleid van de parochie is om de Sint Cathrien steeds meer uit- en op te bouwen als parochiekerk voor de Bossche kant van onze parochie.

Parkeren
Op zondag is parkeren in de buurt gratis tot 12.00 uur. Alle tijd dus om ook na de viering nog een kopje koffie of thee samen te drinken en bij te praten.

Van harte welkom om mee te vieren!

Meer nieuws

Herenkoor Sint Lambertus bestaat 200 jaar

Op zondag 26 mei viert het Herenkoor van de Sint […]

Geplaatst: 20 mei 2024

De Cathrien-gemeenschap. Een oefening in toevalligheid

Voor het Kringblad,  het contactblad van Gebedskring rond het Sint-Janscentrum, […]

Geplaatst: 18 mei 2024

Expositie "Vertel me wie je bent"

De Sint Cathrien is vanaf 16 mei t/m zondag 26 […]

Geplaatst: 15 mei 2024

"Ik zoek God": 3 bijeenkomsten over Nietzsche

Eeuwenlang hebben we de zin van ons leven afhankelijk gemaakt […]

Geplaatst: 1 mei 2024