Misintenties doorgeven

U kunt de Mis laten opdragen voor de zielenrust van een dierbare overledene. We kennen de jaargetijden voor overledenen, maar ook intenties bij gelegenheid van verjaardag, trouwdag of sterfdag van een overleden dierbare. Daarnaast is het ook mogelijk om intenties op te geven voor de levenden. Dit kan bijvoorbeeld bij gelegenheid van de viering van een verjaardag, een huwelijksjubileum, voor een zieke, het welslagen van een operatie of om zegen over een eindexamen of een behouden reis.

Ook is het mogelijk om meer anoniem een intentie op te geven. Dit zijn de zogenaamde ‘bijzondere intenties’. Van degene die een intentie opgeeft wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de parochie. De hoogte van dit stipendium kunt u vinden op de pagina met de tarieven. Misintenties kunt u opgeven bij de parochiesecretariaten van de diverse kerken of via onderstaand formulier.

Misintenties die voor woensdag 12 uur zijn doorgegeven kunnen ook in de nieuwsbrief worden opgenomen. Anders worden ze een week later vermeld.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf online uw misintenties doorgeven.

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: acces token is niet geldig of is verlopen. Feed zal niet updaten.

Facebook

Parochie Maria

13 hours 41 minutes ago

Beste parochiaan, Wellicht heeft u al een mail van ons ontvangen. We hebben u namelijk een bericht gestuurd omdat er een extra actie is voor