We gaan op kamp! - 29 september tot 1 oktober

27 juni 2023

Jeugdkamp vanuit de parochie Maria

Een weekendje weg is een ideale manier voor kinderen om in korte tijd een hechte band met elkaar op te bouwen. Daarna zien ze elkaar terug bij andere activiteiten in de kerk. Dat is de reden om vanuit de parochie Maria een jeugdkamp te organiseren.

Wanneer?

Vrijdag 29 september (einde van de middag) t/m zondag 1 oktober (na de lunch).

Wat?

Tijdens het kamp is er volop spel en gezelligheid. Maar we hebben het natuurlijk ook over ons geloof. Je duikt spelenderwijs dieper in enkele verhalen van de bijbel. We vieren samen. Heb je ooit in het donker bij een beeld van Maria gezeten, met allemaal kaarsjes rondom? Dat is een betoverende afsluiting van de dag. Na het kampvuur uiteraard en op zaterdagavond de bonte avond. Op zondagochtend sluiten we af met een gezinsviering, waarbij dan uiteraard alle ouders welkom zijn. Na de gezamenlijke lunch gaan we dan weer naar huis.

Voor wie?

We gaan uit van de basisschoolleeftijd (vanaf de 1e communie), dus ongeveer 8 jaar tot 12 jaar; kinderen die betrokken zijn bij een van de acht kerken van de parochie Maria zijn van harte welkom.

Wat kost het ?

Wij vragen een bijdrage van € 40,= euro per kind; bij een 2e kind uit eenzelfde gezin € 35,=, dus totaal € 75,=; voor 3 kids uit één gezin samen € 100,= euro.

Aanmelden:

Aanmelden kan via het secretariaat: ehc@parochiemaria.nl (naam, leeftijd, adres, telefoonnummer, emailadres). Dan nemen we daarna contact op om alles verder af te spreken.

Alleen bij voldoende aanmeldingen kan het kamp namelijk doorgaan. Ook is er een maximum aantal deelnemers. Dus wees er snel bij!

Hopelijk zijn jullie erbij…

Namens het begeleidingsteam: Nicole, Lizzy, Jos, René & Angeline, Gera en Anton

Meer nieuws

Expositie "Vertel me wie je bent"

"Wat is er religieus of spiritueel of heilig in mijn […]

Geplaatst: 17 april 2024

Relikwie H. Bernadette in Bossche Sint Jan

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous […]

Geplaatst: 9 april 2024

Vervolgbijeenkomsten samenvoegingsproces

9 april Laurentiuskerk - 11 april Lambertuskerk Op dinsdag 9 […]

Geplaatst: 4 april 2024

Update over de kinderen in het geboortedorp van pater Titus

Zo gaat het met de kinderen in Akputu in Nigeria, […]

Geplaatst: 27 maart 2024