Openluchtviering Coudewater - zondag 2 juli, 10.30 uur

30 juni 2023

Zondag 2 juli is er op landgoed Coudewater weer een traditionele openluchtviering. Van harte welkom om 10.30 uur op stoelen of kleden (kleden mag je zelf meenemen) om mee te vieren.

En er is veel te vieren! Er is een 650-jarig jubileum rond de heilige Brigitta, waar onze parochie historische banden mee heeft. Daarnaast hebben we een dubbele jubilaris: Pastoor Paul Janssen wordt 60 en was hij afgelopen maand al 30 jaar priester.

We nodigen dan ook graag iedereen uit om na de viering onze pastoor te komen feliciteren onder het genot van koffie en gebak. Ook iedereen die eerst op een andere plek in onze mooie parochie samen viert, is van harte uitgenodigd om aan te schuiven voor de koffie en het feest(je).

Speciaal voor kinderen

Deze viering is zeker ook voor de kinderen aansprekend. Het is natuurlijk al heel leuk dat de viering buiten is! Daarnaast zal ook het Sint Catharina en Sint Jorisgilde uit Rosmalen present zijn, zal o.a. het kinderkoor meezingen en is er een aparte preek speciaal voor hen. Na afloop zijn er spelletjes en is er natuurlijk lekkers! Want met zoveel feestjes te vieren mag dat niet ontbreken.

Vantevoren aanmelden is niet nodig. Gewoon komen! En eh…. ook bij slecht weer gaat dit alles door maar dan binnen in de Laurentius kerk. Hou daarvoor Facebook en de website in de gaten. Tot dan!

 

Meer nieuws

Maria-expositie 'Op weg' in de Sint Cathrien

Oktober activiteiten rond Maria De parochie Maria besteedt in de […]

Geplaatst: 18 september 2023

Open Monumentendagen

Zaterdag 9 september Sint Cathrien - 's-Hertogenbosch 10.00-17.00 uur Dit […]

Geplaatst: 6 september 2023

Pater Titus in de krant (AD / BD)

Vorige week werd pater Titus geïnterviewd door Chris van Mersbergen […]

Geplaatst: 21 augustus 2023

Bossche Bedevaart naar Uden

15 augustus 2023, Maria Tenhemelopneming Op 15 augustus pakten we […]

Geplaatst: 19 augustus 2023