Lucasavonden

25 januari 2024

14 maart: over woede en vergeving

Op donderdag 14 maart is de volgende Lucasavond in het kader van de zeven hoofdzonden en deugden. We laten ons leiden door de woorden van bisschop Robert Barron die sleutels aanreikt tot het versterken van onze relatie met God en onze naasten.

Elke twee weken wordt een Lucasavond gewijd aan een inspirerende video (Nederlands ondertiteld) van bisschop Robert Barron, en in de tussenliggende weken ontmoeten we elkaar op dinsdagavond voor de gebedsgroep. Laat deze gelegenheden niet aan je voorbijgaan, want ze beloven niet alleen verdieping van ons geloof, maar ook een kans om samen te groeien en te bloeien in gemeenschap.

Laten we samen op reis gaan, onze harten openen voor inspiratie en onze banden met God en elkaar versterken. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere Lucasavonden!

De avonden beginnen met een Eucharistieviering om 19.00 uur, gevolgd door stil gebed. Om 20.00 uur komen we bij elkaar voor ontmoeting, video en gespreksgroepen. Je kunt ook aansluiten om 20.00 uur als de viering van 19.00 uur niet haalbaar is.

Voor elke avond is ook voorbereidend (lees)materiaal beschikbaar. Stuur een e-mail naar lucas@parochiemaria.nl of een WhatsApp naar Henk Cruts (06 38 48 65 37) als je het leesmateriaal vooraf wilt ontvangen.

Meer nieuws

Update project van pater Titus in zijn geboortedorp Akputu

Zo gaat het met de kinderen in Akputu in Nigeria, […]

Geplaatst: 11 juli 2024

Nieuwe cursussen bij de Caharina Academie

Zaterdag 29 juni werd de tweede cursus van de Catharina […]

Geplaatst: 4 juli 2024

300 jaar Bedevaart Den Bosch - Uden, 15 augustus

300 jaar bedevaart Onze Lieve Vrouw ter Linde Dit jaar […]

Geplaatst: 4 juli 2024

Nieuwe ronde Alpha gepland in Empel: najaar 2024

Alpha afgerond in Rosmalen We kijken samen dankbaar terug op […]

Geplaatst: 3 juli 2024