Lucasavonden

25 januari 2024

Vanaf donderdag 1 februari in de Lucaskerk

Op donderdag 1 februari gaan we van start met een nieuw reeks Lucasavonden die je niet wilt missen! Deze avonden laten we ons leiden door de woorden van bisschop Robert Barron. Samen duiken we in boeiende video's die ons de 7 hoofdzonden en deugden laten ontdekken - sleutels tot het versterken van onze relatie met God en onze naasten.

Elke twee weken wordt een Lucasavond gewijd aan een inspirerende video (Nederlands ondertiteld) van bisschop Robert Barron, en in de tussenliggende weken ontmoeten we elkaar op dinsdagavond voor de gebedsgroep. Laat deze gelegenheden niet aan je voorbijgaan, want ze beloven niet alleen verdieping van ons geloof, maar ook een kans om samen te groeien en te bloeien in gemeenschap.

Laten we samen op reis gaan, onze harten openen voor inspiratie en onze banden met God en elkaar versterken. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere Lucasavonden!

De avonden beginnen met een Eucharistieviering om 19.00 uur, gevolgd door stil gebed. Om 20.00 uur komen we bij elkaar voor ontmoeting, video en gespreksgroepen. De avonden zijn los van elkaar te volgen en je kunt ook aansluiten om 20.00 uur als de viering van 19.00 uur niet haalbaar is.

Bij elke avond is ook voorbereidend (lees)materiaal beschikbaar. Stuur een e-mail naar lucas@parochiemaria.nl of een WhatsApp naar Henk Cruts (06 38 48 65 37) als je het leesmateriaal vooraf wilt ontvangen.

Meer nieuws

Catharina Academie: cursus Inleiding Systematische Theologie

Gelovig zoeken naar inzicht ‘Gelovig zoeken naar inzicht,’ is het […]

Geplaatst: 15 februari 2024

Vastenactie

Met Aswoensdag is de Veertigdagentijd weer begonnen. Een tijd van […]

Geplaatst: 14 februari 2024

Praat mee over de toekomst van onze Kerk!

Je bent op 2 maart uitgenodigd in het Sint-Janscentrum in […]

Geplaatst: 14 februari 2024

Eigentijdse Passiemuziek

Op Zondag 3 maart zingt het Collegium Vocale Eindhoven o.l.v. […]

Geplaatst: 14 februari 2024