Kerstwandeling op 23-12

21 december 2022

Op vrijdagavond 23 december 2022 kan iedereen, jong en oud, deelnemen aan een unieke Kerstwandeling door Rosmalen. Deze wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Parochie H. Maria en de Protestantse Gemeente SOW-Berlicum-Rosmalen. Wandel mee en laat je inspireren door het eeuwenoude kerstverhaal!

Beleef het kerstverhaal

Net als in 2017 en 2018 voert de wandeling langs verschillende locaties, waar de belangrijkste scènes van het kerstverhaal worden uitgebeeld. Er is natuurlijk wel wat aan de route en de scenes aangepast! Laat je dus (opnieuw) verrassen door het verhaal, een mooie samenzang, dans, aansprekend toneel of een combinatie daarvan. De wandeling begint en eindigt bij Perron-3 en starten is mogelijk van 17.30 tot 20.30 uur. De tocht duurt ongeveer een uur en drie kwartier. Er wordt gelopen in 18 groepen van elk maximaal 50 personen onder leiding van een verteller.

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen. Het is wel van belang dat ze goed mee kunnen lopen of in een buggy zitten. Als ze dat leuk vinden kunnen ze een lampion meenemen.
Inschrijven

Deelname is gratis. Wel dient iedereen zich van tevoren in te schrijven via www.opwegnaarkerst.nl . Op deze website is ook meer informatie te vinden. De inschrijving is onlangs gestart. Gaan jullie ook mee op weg?

 

Meer nieuws

Bijeenkomst ‘De toekomst van de kerk’

Het aantal kerkleden neemt zienderogen af, kerken sluiten en de […]

Geplaatst: 28 februari 2024

Tilburgs Byzantijns Koor

Tilburg Byzantijns Koor op 10 maart te gast in de […]

Geplaatst: 21 februari 2024

Catharina Academie: cursus Inleiding Systematische Theologie

Gelovig zoeken naar inzicht ‘Gelovig zoeken naar inzicht,’ is het […]

Geplaatst: 15 februari 2024

Vastenactie

Met Aswoensdag is de Veertigdagentijd weer begonnen. Een tijd van […]

Geplaatst: 14 februari 2024