Extra collecte voor kinderen in Nigeria

30 juni 2023

Project pater Titus: ondersteuning arme kinderen in Akputu Nigeria

Op zondag 2 juli zullen we bijzonder aandacht besteden aan het project van pater Titus in zijn dorp in Nigeria. Dan wordt er ook in onze kerken gecollecteerd voor dit doel. Hier wat informatie.

Akputu

Akputu ligt ongeveer 350 kilometers van de hoofdstad Abuja, in Nigeria. De omstandigheden zijn daar niet goed en de meeste mensen kunnen alleen geld verdienen met de verkoop van landbouwproducten. Dus zijn er heel veel kinderen die het schoolgeld kunnen niet betalen en ze zitten gewoon thuis en sommigen van hen werken de hele dag op de boerderijen. De scholen in Nigeria zijn niet gratis.

Toekomst

We willen graag deze kinderen een toekomst te geven. Met jullie bijdragen zitten nu 10 kinderen on basis- en middelbare scholen. Hun ouders en het hele dorp van Akputu zijn dankbaar. Wij willen deze kinderen blijven helpen. U kunt ook meedoen een kind te sponsoren.

Een kind sponsoren op de basisschool kost per jaar €150,00 (inclusief boeken, schooluniform, schriftmateriaal). Een kind sponsoren op de middelbare school kost per jaar €250,00 (inclusief boeken, schooluniform, schrijfmateriaal).

Van harte uitgenodigd om mee te doen bij de collecte. U kunt uw gift ook overmaken op NL22 RABO 0163 3640 52 t.n.v. Parochie H. Maria, onder vermelding van Project Arme Kinderen in Nigeria. Wij zorgen er dan voor dat het rechtstreeks naar Akputu wordt overgemaakt. U kunt ook gebruik maken van de QR-code.

Meer nieuws

Maria-expositie 'Op weg' in de Sint Cathrien

Oktober activiteiten rond Maria De parochie Maria besteedt in de […]

Geplaatst: 18 september 2023

Open Monumentendagen

Zaterdag 9 september Sint Cathrien - 's-Hertogenbosch 10.00-17.00 uur Dit […]

Geplaatst: 6 september 2023

Pater Titus in de krant (AD / BD)

Vorige week werd pater Titus geïnterviewd door Chris van Mersbergen […]

Geplaatst: 21 augustus 2023

Bossche Bedevaart naar Uden

15 augustus 2023, Maria Tenhemelopneming Op 15 augustus pakten we […]

Geplaatst: 19 augustus 2023