Annakerk West nog tot en met 5 november open

20 juni 2023

De komende maanden is er elke zondag om 9.30 uur nog de vertrouwde viering in de Annakerk West. Op zondag 5 november 2023 zullen we hier voor het laatst vieren. We hopen met deze slotviering een uitroepteken te zetten op 50 jaar Annakerk. We zullen terugkijken en ook benoemen wat waardevol is en toekomst verdient. Na die viering nemen we ruim de tijd om de pijn te delen, herinneringen op te halen en toch ook van gedachten te wisselen hoe we als parochie present kunnen blijven in de 's-Hertogenbosch West.

Nu al hebben we afgesproken dat we blijven vieren. De Nieuw-Apostolische Kerk aan de Evertsenstraat heet ons hartelijke welkom en geeft ons alle ruimte om op vrijdagochtend om 10.00 uur samen te vieren en elkaar na afloop te ontmoeten bij een kop koffie of thee. Om alvast te wennen starten we op vrijdag 15 september om 10.00 uur daar onze 1e viering (3e vrijdag van de maand).

Seniorenbus

De Nieuw-Apostolische Kerk ligt aan de andere kant van de wijk en is niet voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat er vervoersproblemen ontstaan. Met iemand meerijden is een mogelijkheid. Maar we kunnen ook de Seniorenbus vragen om te rijden. Heeft u hier interesse in, dan kunt u zich aanmelden op het secretariaat. Later in het jaar contact nemen wij dan met u contact op onder welke voorwaarden u hier gebruik van kunt gaan maken.

Anna's Repair

Anna’s Repair is een geweldig initiatief en - hoewel het officieel onder de activiteiten van Farent valt - een visitekaartje voor de parochie. Inmiddels is duidelijk dat Anna's Repair doorgaat. Vanaf vrijdag 1 september verhuist Anna's Repair al naar de Nieuw-Apostolische Kerk. Elke 1e vrijdag van de maand kunt u daar van 13.00 tot 16.00 uur terecht voor kleine reparaties aan kleding en huishoudelijke apparaten én voor gezelligheid.

50 jaar koor SOL

In januari bestond koor SOL 50 jaar. Dat wordt gevierd op zondag 9 juli met een feestelijke jubileumviering. Wat zou het fijn zijn voor hen, als de kerk dan vol zit. Dus noteer alvast in uw agenda: zondag 9 juli, 9.30 uur: jubileumviering SOL.

Meer nieuws

Zomeravonden 2024

Na het succes van vorige jaar organiseren we ook deze […]

Geplaatst: 13 juni 2024

Zondag 23 juni: Gildedag in Rosmalen

Na 16 jaar weer een Gildedag in Rosmalen Het St. […]

Geplaatst: 13 juni 2024

Bedevaart naar Hildegard van Bingen 15-20 september 2024

Van 15 tot-20 september 2024 organiseert het bisdomblad ‘SamenKerk’ in […]

Geplaatst: 13 juni 2024

Herenkoor Sint Lambertus bestaat 200 jaar

Op zondag 26 mei viert het Herenkoor van de Sint […]

Geplaatst: 20 mei 2024