Actie Kerkbalans 2024

11 januari 2024

2023 was een bewogen jaar, op wereldniveau en in onze eigen omgeving. Wij hopen en bidden dat er meer vrede mag komen, dat landen en mensen elkaar opnieuw vinden. Als parochie willen we hieraan op onze bescheiden manier een bijdrage geven, door ons gebed en door daar waar we kunnen ons actief in te zetten in de zorg en aandacht voor elkaar.

Wij hopen dat u ons (weer) wilt ondersteunen, in uw gebed, uw betrokkenheid en ook uw financiële bijdrage. Afgelopen jaar zijn alle kosten gemiddeld zo’n 10% gestegen, terwijl de inkomsten achterblijven. Dat is schrikken! We zetten de verwarming al flink lager, maar onze financiële zorgen worden alleen maar groter.

Uw steun is hierbij van onschatbare waarde! Met uw gift kunnen wij veel doen. Daarom vragen wij u om, net als vele anderen, een kerkbijdrage te geven voor de Parochie Maria. Alvast hartelijk dank!

Binnenkort sturen wij brieven over de actie Kerkbalans naar de mensen die ingeschreven staan in onze kerkledenadministratie. Ontvangt u volgende weken brief, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL22 RABO 0163 3640 52 t.n.v. Parochie H. Maria. U kunt ook op onze website een donatie overmaken. Ga naar de pagina Parochiebijdrage 2024.

Periodieke gift

Wellicht kunt u ook een periodieke gift overwegen. Deze volledig fiscaal aftrekbaar. Meer informatie op de website.

Dank!

Als parochie zijn wij altijd blij met iedere inzet of bijdrage zowel in persoonlijke als in financiële zin. Wij bieden graag plaatsen van gebed, saamhorigheid en troost voor velen en dat willen wij graag zo houden, nu en in de toekomst.

Meer nieuws

Herenkoor Sint Lambertus bestaat 200 jaar

Op zondag 26 mei viert het Herenkoor van de Sint […]

Geplaatst: 20 mei 2024

De Cathrien-gemeenschap. Een oefening in toevalligheid

Voor het Kringblad,  het contactblad van Gebedskring rond het Sint-Janscentrum, […]

Geplaatst: 18 mei 2024

Expositie "Vertel me wie je bent"

De Sint Cathrien is vanaf 16 mei t/m zondag 26 […]

Geplaatst: 15 mei 2024

"Ik zoek God": 3 bijeenkomsten over Nietzsche

Eeuwenlang hebben we de zin van ons leven afhankelijk gemaakt […]

Geplaatst: 1 mei 2024