Vacature: medewerker communicatie

12 januari 2023

Als rooms-katholieke parochie met acht kerklocaties in Den Bosch, Empel en Rosmalen en veel activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen is communicatie essentieel voor onze contacten met mensen van alle leeftijden en voor onze zichtbaarheid in de stad en de wijken.

Om de communicatie op een hoger plan te tillen zoekt het bestuur van de parochie Heilige Maria in verband met het afscheid van de huidige medewerker een enthousiaste:

Medewerker Communicatie (m/v)
(maximaal 8 uur per week)

Wie zoeken wij?

Een collega communicatie die proactief leiding geeft aan een nog nader (en met jou) in te vullen werkgroep communicatie. Je bent zelf actief in het verzorgen van persberichten, posters of flyers voor activiteiten, een wekelijkse digitale nieuwsbrief, het up-to-date houden van onze website, het optimaal present zijn op sociale media, enz. Je kunt anderen inspireren om mee te doen. Je hebt ideeën over hoe een en ander vorm kan krijgen in een communicatieplan. Creativiteit en daadkracht zijn onontbeerlijk. En uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met WordPress (website), LaPosta (digitale nieuwsbrief), Photoshop en DTP-programma’s.

Een collega die zowel met het pastorale team en vrijwilligers kan en wil samenwerken,  als zelfstandig richting kan bepalen. Affiniteit met en kennis van het rooms-katholieke geloof is zowel handig als een pre.

Wat bieden wij?

Wij zijn een parochie in beweging, met grote ambities voor de toekomst. Wij bieden een ervaren en enthousiast pastoresteam om mee samen te werken; een uitdagende omgeving op het snijvlak van kerk en samenleving; de mogelijkheid je netwerk te verbreden door het bestaande grote netwerk van de parochie; deelname aan de verdiepende activiteiten die de parochie op het gebied van geloof, ontwikkeling en spiritualiteit organiseert.

Het bestuur van de parochie maakt bij voorkeur gebruik van een ‘overeenkomst van opdracht’ met een ZZP-medewerker tegen een vast te stellen uurtarief.

Nadere informatie

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met pastoor Paul Janssen (pastoor@parochiemaria.nl of 06-21957940).

Uw reactie

Heb je belangstelling voor deze functie, dan kun je tot 28 januari 2023 uw motivatiebrief en cv sturen naar Gerard Spijkers, secretaris van het parochiebestuur: secretaris@parochiemaria.nl.

Meer nieuws

Kapelaan Gideon van Meeteren aanvaardt nieuwe benoeming

Belangrijk nieuws over samenstelling pastoraal team De bisschop heeft kapelaan […]

Geplaatst: 3 december 2023

Op weg naar Kerstmis

Komend weekend begint de advent. Die is dit jaar op […]

Geplaatst: 27 november 2023

Catharina Academie gaat in januari van start

Iedereen die zich interesseert voor de Kerk van de toekomst […]

Geplaatst: 24 november 2023

Sint bezoekt Sint

Sinterklaas komt op bezoek in de Sint Lambertuskerk op zondag […]

Geplaatst: 16 november 2023