Vacature: medewerker communicatie

12 januari 2023

Als rooms-katholieke parochie met acht kerklocaties in Den Bosch, Empel en Rosmalen en veel activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen is communicatie essentieel voor onze contacten met mensen van alle leeftijden en voor onze zichtbaarheid in de stad en de wijken.

Om de communicatie op een hoger plan te tillen zoekt het bestuur van de parochie Heilige Maria in verband met het afscheid van de huidige medewerker een enthousiaste:

Medewerker Communicatie (m/v)
(maximaal 8 uur per week)

Wie zoeken wij?

Een collega communicatie die proactief leiding geeft aan een nog nader (en met jou) in te vullen werkgroep communicatie. Je bent zelf actief in het verzorgen van persberichten, posters of flyers voor activiteiten, een wekelijkse digitale nieuwsbrief, het up-to-date houden van onze website, het optimaal present zijn op sociale media, enz. Je kunt anderen inspireren om mee te doen. Je hebt ideeën over hoe een en ander vorm kan krijgen in een communicatieplan. Creativiteit en daadkracht zijn onontbeerlijk. En uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met WordPress (website), LaPosta (digitale nieuwsbrief), Photoshop en DTP-programma’s.

Een collega die zowel met het pastorale team en vrijwilligers kan en wil samenwerken,  als zelfstandig richting kan bepalen. Affiniteit met en kennis van het rooms-katholieke geloof is zowel handig als een pre.

Wat bieden wij?

Wij zijn een parochie in beweging, met grote ambities voor de toekomst. Wij bieden een ervaren en enthousiast pastoresteam om mee samen te werken; een uitdagende omgeving op het snijvlak van kerk en samenleving; de mogelijkheid je netwerk te verbreden door het bestaande grote netwerk van de parochie; deelname aan de verdiepende activiteiten die de parochie op het gebied van geloof, ontwikkeling en spiritualiteit organiseert.

Het bestuur van de parochie maakt bij voorkeur gebruik van een ‘overeenkomst van opdracht’ met een ZZP-medewerker tegen een vast te stellen uurtarief.

Nadere informatie

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met pastoor Paul Janssen (pastoor@parochiemaria.nl of 06-21957940).

Uw reactie

Heb je belangstelling voor deze functie, dan kun je tot 28 januari 2023 uw motivatiebrief en cv sturen naar Gerard Spijkers, secretaris van het parochiebestuur: secretaris@parochiemaria.nl.

Meer nieuws

Kinderkoor Eigenwijs 60 jaar!

Reden voor een feestje! Dit jaar viert kinderkoor Eigenwijs van […]

Geplaatst: 7 juni 2023

Informatiebijeenkomst Lucaskerk

In de Lucaskerk was op zondag 21 mei 2023 om […]

Geplaatst: 21 mei 2023

Open Kerkendag 2023 - 2e Pinksterdag

De Parochie Maria doet mee aan de Open Kerkendag op […]

Geplaatst: 21 mei 2023

Jazz-viering Pinksteren

Zondag 28 mei 2023, 12.00 uur, Kerkplein voor de Protestantse […]

Geplaatst: 21 mei 2023