Online gezinsviering Rosmalen

22 november 2020

Online gezinsviering op zondag 29 november

Zondag 29 november is het de eerste zondag van advent. Dan is er ieder jaar gelegenheid om een adventsversiering te knutselen én om de gezinsviering te bezoeken.

Vanwege corona moeten we het dit jaar echter iets anders doen. Er zal die zondag wél een gezinsviering zijn maar ditmaal online! Dus, zet je PC, tablet of ander apparaat aan en ga zondag 29-11 om 11.00 uur naar www.kerkdienstgemist.nl Door te zoeken op Rosmalen en de Parochie H.Maria aan te klikken kom je bij de viering terecht. Boekjes voor deze viering liggen vanaf donderdag 26 november in de Mariakapel van de Laurentiuskerk en in de hal van de Lambertuskerk. Beide kerken zijn dagelijks van 9.00 – 17.00 uur open.

Adventsversiering maken
Gezellig samen knutselen zit er dit jaar helaas niet in. Maar, daar hebben we iets voor bedacht. We komen bij de kinderen die misdienaar, lezer of koorlid zijn, of die zich voorbereiden op de eerste communie, thuis een knutselpakketje afgeven. Dan kun je thuis aan de slag om het aftellen naar Kerstmis te laten beginnen! Bij dit pakketje zal ook een boekje voor de viering zitten. Krijg je geen pakketje thuis dan kun je leuke ideeën vinden in de Kidsflits die komende week gemaild wordt. Ontvang je die nog niet, stuur dan een mailtje naar kidsflitsrosmalen@mariajohannes.nl Maak er iets moois van, in afwachting van de komst van Jezus!

Meer nieuws

Sta op!

Sameena zat gedwongen in de prostitutie maar is ontsnapt en […]

Geplaatst: 17 juni 2021

Bestuursleden gezocht

Zoals u onlangs waarschijnlijk heeft vernomen zijn er een paar […]

Geplaatst: 10 juni 2021

Update parochiecentrum

De werkgroep “nieuwbouw parochiecentrum” en het bestuur zijn blij te […]

Geplaatst: 10 juni 2021

Toewijding aan Maria

Afgelopen zaterdag konden kerkgangers en mensen thuis genieten van een […]

Geplaatst: 4 juni 2021