Maria helpt Maria

12 januari 2023

De Sint Jan maakt geen deel uit van onze parochie Maria, maar Maria, de Zoete Moeder van Den Bosch hoort er uiteraard wel bij. Daarom geven wij graag gehoor aan de oproep van de Broederschap van Onze Lieve Vrouw van Den Bosch.

Zoals elk jaar vinden in de meimaand de traditionele bedevaarten en vieringen rondom de Zoete Moeder van Den Bosch plaats. Elke zaterdag om 12.30 uur en de zondagen op 8.00 uur, 10.00 uur en 12.00 uur en ook met Hemelvaart en Pinksteren. De meimaandvieringen zijn altijd bijzonder door de bijdrage van gilden en koren die van heinde en verre naar de Sint Jan komen om rondom de Zoete Moeder van Den Bosch te bidden, te vieren en te danken.

Ondersteuning

De Broederschap van Onze Lieve Vrouw van Den Bosch zoekt ondersteuning om met name op de zondagen samen met de Broederschap zorg te dragen voor het ontvangen van koren en gilden in (museum) De Bouwloods naast de Sint Jan. En waar kunnen we die hulp beter vragen dan in de parochie Maria!

Mocht u interesse hebben om op een zondag of meerdere zondagen mee te willen helpen in ontvangsten van deze groepen met koffie/thee en wat lekkers, of een andere taak willen vervullen, dan kunt u dat te kennen geven op het emailadres van de Broederschap: info@zoetelievevrouw.nl . De Broederschap neemt dan contact met u op. Hartelijk dank!

Meer nieuws

Kinderkoor Eigenwijs 60 jaar!

Reden voor een feestje! Dit jaar viert kinderkoor Eigenwijs van […]

Geplaatst: 7 juni 2023

Informatiebijeenkomst Lucaskerk

In de Lucaskerk was op zondag 21 mei 2023 om […]

Geplaatst: 21 mei 2023

Open Kerkendag 2023 - 2e Pinksterdag

De Parochie Maria doet mee aan de Open Kerkendag op […]

Geplaatst: 21 mei 2023

Jazz-viering Pinksteren

Zondag 28 mei 2023, 12.00 uur, Kerkplein voor de Protestantse […]

Geplaatst: 21 mei 2023