Maria helpt Maria

12 januari 2023

De Sint Jan maakt geen deel uit van onze parochie Maria, maar Maria, de Zoete Moeder van Den Bosch hoort er uiteraard wel bij. Daarom geven wij graag gehoor aan de oproep van de Broederschap van Onze Lieve Vrouw van Den Bosch.

Zoals elk jaar vinden in de meimaand de traditionele bedevaarten en vieringen rondom de Zoete Moeder van Den Bosch plaats. Elke zaterdag om 12.30 uur en de zondagen op 8.00 uur, 10.00 uur en 12.00 uur en ook met Hemelvaart en Pinksteren. De meimaandvieringen zijn altijd bijzonder door de bijdrage van gilden en koren die van heinde en verre naar de Sint Jan komen om rondom de Zoete Moeder van Den Bosch te bidden, te vieren en te danken.

Ondersteuning

De Broederschap van Onze Lieve Vrouw van Den Bosch zoekt ondersteuning om met name op de zondagen samen met de Broederschap zorg te dragen voor het ontvangen van koren en gilden in (museum) De Bouwloods naast de Sint Jan. En waar kunnen we die hulp beter vragen dan in de parochie Maria!

Mocht u interesse hebben om op een zondag of meerdere zondagen mee te willen helpen in ontvangsten van deze groepen met koffie/thee en wat lekkers, of een andere taak willen vervullen, dan kunt u dat te kennen geven op het emailadres van de Broederschap: info@zoetelievevrouw.nl . De Broederschap neemt dan contact met u op. Hartelijk dank!

Meer nieuws

Kapelaan Gideon van Meeteren aanvaardt nieuwe benoeming

Belangrijk nieuws over samenstelling pastoraal team De bisschop heeft kapelaan […]

Geplaatst: 3 december 2023

Op weg naar Kerstmis

Komend weekend begint de advent. Die is dit jaar op […]

Geplaatst: 27 november 2023

Catharina Academie gaat in januari van start

Iedereen die zich interesseert voor de Kerk van de toekomst […]

Geplaatst: 24 november 2023

Sint bezoekt Sint

Sinterklaas komt op bezoek in de Sint Lambertuskerk op zondag […]

Geplaatst: 16 november 2023