Bijzondere vieringen Kerstmis

Op deze pagina vindt u de bijzondere vieringen, zoals het kerstrooster. Er mogen vijftig aanwezigen zijn bij iedere viering. Reserveren voor een viering kan via reserveringen@parochiemaria.nl of in de ochtend bellen naar: 073-5212215.

Vrijdag 24 december

Een aantal kerken verzorgt via streaming een online kerkdienst. Om deze te volgen, kijk bij onderstaande kerken. Bij de betreffende kerken staat de link vermeld.

16.00 uur peuter- en kleuterviering
17.30 uur online gezinsviering via kerkdienstgemist.nl
19.30 uur online nachtmis met kapelaan van Meeteren, diaken Renders en diaken van Meeteren.
14.30 uur Kerstliederen zingen op het kerkplein
19.00 uur Livestream nachtmis

Zaterdag 25 december, Eerste Kerstdag

Annakerk Hintham
Annakerk West
09.30 uur Eucharistieviering
De vieringen zijn het hele jaar door live te volgen en terug te kijken via www.kerkdienstgemist.nl.
Landelinuskerk
9.30 uur Hoogmis van Kerstmis met medewerking van Marching Band Exempel.
Ook online te volgen. Klik daarvoor hier >>
Laurentiuskerk
11.00 uur Echaristieviering
11.00 uur Eucharistieviering met Kinderwoorddienst
Een online stream is te volgen en terug te kijken via: www.youtube.com/HeiligeMis
Willibrordkerk
11.00 uur Eucharistieviering

Zondag 26 december, Tweede Kerstdag

Annakerk Hintham
Annakerk West
Landelinuskerk
9.30 uur Eucharistieviering met medewerking van de Cousins: Ilona en Marius
Ook online te volgen. Klik daarvoor hier >>
Laurentiuskerk
11.00 uur Echaristieviering
11.00 uur Eucharistieviering
Willibrordkerk
11.00 uur Kinderwoorddienst

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.