Actie Kerkbalans 2023

5 februari 2023

De actie Kerkbalans gaat weer beginnen. Een parochie kan niet zonder financiële middelen. Ook voor kerken stijgen de kosten. We doen al zuinig met de verwarming, maar ook onderhoud van de gebouwen is een stevige kostenpost. Het uitvoeren van alle veelzijdige activiteiten, het ondersteunen van vrijwilligers, de onkostenvergoedingen van de pastores, ze kosten allemaal geld.
We hebben die middelen nodig om onze missie gestalte te geven: vieren en God eren, van Hem getuigen en leren, en in diaconie en caritas laten zien dat de Heer ook on ons aan het werk is, in kracht van de heilige Geest.

De actie Kerkbalans is dan ook een belangrijke ondersteuning voor de parochie. Komende week wordt een brief bezorgd bij de mensen die op de een of andere manier actief betrokken zijn bij de parochie. Op de website parochiemaria.nl en hier op Facebook houden we u op de hoogte.

Uw gift is van harte welkom op: NL22 RABO 0163 3640 52 t.n.v. Parochie H. Maria.

U kunt ook doneren op de bankrekening van uw eigen kerk, of digitaal een bijdrage overmaken. Ga hiervoor naar de pagina PAROCHIEBIJDRAGE 2023

Dank u wel!

Meer nieuws

Op weg naar Kerstmis

Komend weekend begint de advent. Die is dit jaar op […]

Geplaatst: 27 november 2023

Catharina Academie gaat in januari van start

Iedereen die zich interesseert voor de Kerk van de toekomst […]

Geplaatst: 24 november 2023

Sint bezoekt Sint

Sinterklaas komt op bezoek in de Sint Lambertuskerk op zondag […]

Geplaatst: 16 november 2023

Spaanse onderscheiding voor Wonder van Empel

Groot is de vreugde bij de Empelse parochiegemeenschap. Zij ontving […]

Geplaatst: 16 november 2023